Sugeng rawuh ing situs web!

Koil Spring

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

pkatrangan roduct

Perusahaan kami ngasilake kabel paduan pemanas listrik wesi-kromium-aluminium lan nikel-kromium, sing nganggo daya kawat tungku sing dikontrol komputer lan dibentuk dening mesin gulungan otomatis kanthi kecepatan tinggi. Karakteristik produk iki: tahan suhu dhuwur, dadi panas cepet, umure dawa, tahan stabil, penyimpangan tenaga cilik, nada seragam sawise mulet, permukaan sing padhang lan resik; akeh digunakake ing tungku listrik cilik, tungku muffle, pemanas lan peralatan pendingin ruangan, macem-macem oven, tabung pemanas listrik lan peralatan rumah tangga, lsp. Macem-macem bar tungku industri lan sipil sing ora standar bisa dirancang lan diproduksi miturut kabutuhan pangguna.

Daya W

Voltage   V

Mm diameteripun

Mm OD

Length (Referensi) mm

Wwolung g

300

220

0,25

3.7

122

1.9

500

220

0,35

3.9

196

4.3

600

220

0,40

4.2

228

6.1

800

220

0,50

4.7

302

11.1

1000

220

0,60

4.9

407

18.5

1200

220

0,70

5.6

474

28.5

1500

220

0,80

5.8

554

39.0

2000

220

0,95

6.1

676

57.9

2500

220

1.10

6.9

745

83.3

3000

220

1.20

7.1

792

98.3

Suhu lan komposisi kimia saka kabel pemanas

Sasmita

Maks. Conton sampeyan

Temperatur Operasi.

Cr%

Ni%

Al%

Fe%

Re%

Nb%

Mo%

Cr20Ni80

1200 ℃

20 ~ 23

Bal.

 

 

 

 

 

Cr30Ni70

1250

28 ~ 31

Bal.

 

 

 

 

 

Cr15Ni60

1150

15 ~ 18

55 ~ 61

 

Bal.

 

 

 

Cr20Ni35

1100 ℃

18 ~ 21

34 ~ 37

 

Bal.

 

 

 

TANKII APM

1425

20.5 ~ 23.5

 

5.8

Bal.

/

 

 

0Cr27Al7Mo2

1400

26.5 ~ 27.8

 

6 ~ 7

Bal.

 

 

2

0Cr21Al6Nb

1350

21 ~ 23

 

5 ~ 7

Bal.

 

0,5

 

0Cr25Al5

1250

23 ~ 26

 

4,5 ~ 6.5

Bal.

 

 

 

0Cr23Al5Y

1300

22.5 ~ 24.5

 

4.2 ~ 5.0

Bal.

 

 

 

0Cr19Al3

1100 ℃

18 ~ 21

 

3 ~ 4.2

Bal.

 

 

 

Sipat teknis utama kawat paduan FeCrAl:

TemperatureSuhu panggunaan dhuwur, suhu panggunaan kawat aloi aluminium kromium wesi ing atmosfer bisa tekan 1300 ℃;

Life Umur layanan sing dawa;

LoadOmpan lumahing sing diidini gedhe;

⑤Gravitasi tartamtu luwih cilik tinimbang paduan nikel-kromium; Resistance resistensi oksidasi apik, lan film AI2O3 sing dibentuk sawise oksidasi duwe resistensi kimia sing apik lan resistivitas sing dhuwur;

Resist resistivitas dhuwur;

Resistance resistensi belerang sing apik;

Price regane luwih murah tinimbang paduan nikel-kromium;

Disadvant Kerugian yaiku amarga suhu mundhak, iki nuduhake plastisitas, lan kekuwatan ing suhu dhuwur kurang.

Karakteristik kawat kompor listrik nikel-kromium yaiku:

Strength Kekuwatan dhuwur ing suhu dhuwur;

②Cool sawise nggunakake jangka panjang, bahan kasebut ora bakal rapuh;

EmEmisivitas campuran campuran Ni-ming sing teroksidasi luwih dhuwur tinimbang paduan Fe-Cr-Al;

OOra magnetisme;

⑤Kajaba swasana belerang, luwih tahan korosi


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita