Sugeng rawuh ing situs web!

Babagan Kita

TANKII ALLOY (XUZHOU) CO., LTD wis pirang-pirang puluh taun aktif ing bidang materi, lan nggawe hubungan kerja sama jangka panjang lan ekstensif ing pasar domestik lan internasional. Produke wis diekspor menyang luwih saka 50 negara lan wilayah lan wis dipuji para pelanggan internasional.

Tankii Alloy (Xuzhou) Co., Ltd. minangka pabrik nomer loro sing diinvestasikan dening Shanghai Tankii Alloy Materials Co., Ltd., khusus kanggo produksi kabel paduan pemanasan listrik resistensi tinggi (kawat nikel-kromium, kawat Kama, kromium besi kawat -aluminum) lan kawat paduan resistensi presisi (kawat Constantan, kawat tembaga mangan, kawat Kama, kawat tembaga-nikel), kawat nikel, lsp. . Kajaba iku, kita uga ngasilake komponen pemanas (elemen Pemanas Bayonet, Spring Coil, Heater Open Coil lan Heater Infrared Quartz).

Kanggo ngiyatake manajemen kualitas lan riset lan pangembangan produk, kita wis nggawe laboratorium produk kanggo terus-terusan nambah umur layanan produk lan ngontrol kualitas kanthi ketat. Kanggo saben produk, kita nerbitake data tes nyata supaya bisa dilacak, supaya pelanggan bisa ngrasakake kepenak.

Kejujuran, komitmen lan kepatuhan, lan kualitas minangka urip minangka dhasar; nggayuh inovasi teknologi lan nggawe merek paduan berkualitas tinggi minangka filosofi bisnis kita. Manut prinsip kasebut, kita prioritas milih wong sing duwe kualitas profesional sing apik kanggo nggawe nilai industri, nuduhake pakurmatan urip, lan mbentuk komunitas sing apik ing jaman anyar.

Pabrik kasebut dununge ing Zona Pengembangan Ekonomi lan Teknologi Xuzhou, zona pangembangan tingkat nasional, kanthi transportasi sing maju kanthi apik. Adohe udakara 3 kilometer saka Stasiun Kereta Api Xuzhou East (stasiun sepur kecepatan tinggi). Dibutuhake 15 menit kanggo tekan Stasiun Kereta Api Berkecepatan Tinggi Bandara Xuzhou Guanyin kanthi rel kanthi kecepatan tinggi lan menyang Beijing-Shanghai udakara 2,5 jam. Sambutan pangguna, eksportir lan adol saka kabeh negara teka kanggo ijolan lan pandhuan, ngrembug babagan produk lan solusi teknis, lan bebarengan ningkatake kemajuan industri!

Kualifikasi

c

Cilik Pelanggan

TANKII ALLOY (XUZHOU) CO., LTD. nyedhiyakake bahan panelitian kanggo universitas, kelompok foil cilik, bahan resistensi, lan liya-liyane, lan njaga kontak cedhak karo peneliti ilmiah, lan aktif mbantu universitas ing riset teknis.

1

Universitas Malaya 

Universitas Aeronautik lan Astronautika Nanjing

2
3

Universitas Toronto

Universitas Monash

4
5

Universitas Sydney

Universitas Columbia

6
7

Universitas Wuhan

Universitas Sains lan Teknologi Beijing

8