Sugeng rawuh ing situs web!

Keramik / udara Bukak pemanas coil / elemen pemanas nganggo kabel pemanas NiCr8020

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Keramik / udara Bukak pemanas coil / elemen pemanas nganggo kabel pemanas NiCr8020

Pemanas koil terbuka yaiku pemanas udara sing mbukak luas permukaan elemen pemanas maksimum langsung menyang aliran udara. Pilihan paduan, dimensi, lan alat ukur kawat dipilih kanthi strategis kanggo nggawe solusi khusus adhedhasar kabutuhan unik aplikasi. Kriteria aplikasi dhasar sing kudu dipikirake kalebu suhu, aliran udara, tekanan udara, lingkungan, kecepatan ramp, frekuensi bersepeda, ruang fisik, tenaga sing ana, lan panguripan.

Unsur koil terbuka minangka jinis elemen pemanas listrik sing paling efisien lan uga paling migunani kanggo ekonomine kanggo aplikasi panasan. Digunakake utamane ing industri pemanasan saluran, elemen kumparan terbuka duwe sirkuit mbukak sing panas langsung saka koil resistif sing digantung. Elemen pemanas industri iki duwe wektu panas sing cepet banget kanggo nambah efisiensi lan dirancang kanggo perawatan sing kurang lan bagean panggantos sing murah.

TANKII minangka pabrikan pemanas koil terbuka, khusus kanggo solusi pemanasan kanthi rekayasa khusus sing cocog karo syarat sing pas. Kita nawakake garis standar pemanas koil terbuka sing bisa dimodifikasi.

Unsur pemanasan koil terbuka saka TANKII biasane digawe kanggo proses proses saluran panas, udara paksa & oven lan aplikasi pamanasan pipa. Pemanas koil terbuka digunakake ing pemanas tank lan pipa lan / utawa tabung logam. Roti minimal 1/8 '' dibutuhake ing antarane keramik lan tembok ing njero tabung. Nginstal elemen koil sing mbukak bakal nyedhiyakake distribusi panas sing apik lan seragam ing area permukaan sing akeh.

Unsur pemanas koil mbukak minangka solusi pemanasan industri kanthi ora langsung kanggo nyuda kebutuhan kerapatan watt utawa flux panas ing area permukaan pipa sing disambungake menyang bagean sing digawe panas lan nyegah bahan sensitif panas supaya ora coking utawa rusak.

Kauntungan Unsur Pemanasan Koil Terbuka:

Yen sampeyan lagi golek produk sing cocog karo aplikasi pemanas ruangan sing luwih gampang, luwih becik sampeyan nimbang pemanas duktus koil sing mbukak, amarga menehi output kW sing luwih murah.
kasedhiya kanthi ukuran cilik dibandhingake karo unsur pemanas tubular sing finised
Ngeculake panas langsung menyang aliran udara, sing nggawe adhem luwih apik tinimbang unsur tubulus sing finis
Nduwe tekanan mudhun luwih murah
Nyediakake reresik listrik sing gedhe
Nggunakake elemen pemanas sing bener ing aplikasi pemanasan bisa nyuda biaya produksi. Yen sampeyan butuh mitra sing bisa dipercaya kanggo kabutuhan aplikasi industri, hubungi saiki. Salah sawijining spesialis dhukungan pelanggan bakal nunggu mbantu sampeyan.

Pilihan pangukur kawat sing bener, jinis kawat lan diameter koil mbutuhake sawetara pengalaman. Ana elemen standar sing kasedhiya ing pasar, nanging asring mandheg kudu dibangun khusus. Pemanas udara koil mbukak paling apik ing ngisor kecepatan udara 80 FPM. Kecepatan hawa sing luwih dhuwur bisa nyebabake gulungan bunder nutul lan ora bisa uwal. Kanggo kecepatan sing luwih dhuwur, pilih pemanas udara tubular utawa pemanas strip.

Kauntungan gedhe saka elemen pemanas koil terbuka yaiku wektu respons sing cepet banget.

Ana elemen pemanas koil terbuka standar sing kasedhiya ing pasar lan stok kasedhiya. Umume unsur kasebut butuh aliran udara terus-terusan liwat kabel resistensi, nanging yen kepadatan watt cukup kurang bisa uga ora bisa kobongan ing hawa sing padhet.

Aplikasi:
Pemanasan Saluran Udara
Pemanasan tungku
Panas tank
Pemanasan pipa
Tabung logam
Oven


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk