Sugeng rawuh ing situs web!

Produk

Babagan Kita

Profil Perusahaan

    company

TANKII ALLOY (XUZHOU) CO., LTD. wis pirang-pirang puluh taun aktif ing bidang materi, lan nggawe hubungan kerja sama jangka panjang lan ekstensif ing pasar domestik lan internasional. Produke wis diekspor menyang luwih saka 50 negara lan wilayah lan wis dipuji para pelanggan internasional.

Tankii Alloy (Xuzhou) Co., Ltd. minangka pabrik nomer loro sing diinvestasikan dening Shanghai Tankii Alloy Materials Co., Ltd., khusus kanggo produksi kabel paduan pemanasan listrik resistensi tinggi (kawat nikel-kromium, kawat Kama, kromium besi -kawatinuminum) lan presisi…

Warta

news

Tankii Apm Metu

Bubar iki, tim kita wis sukses nggawe TANKII APM. Iki minangka bubuk metalurgi canggih, dispersi sing kuat, paduan FeCrAl ferit sing digunakake ing suhu tabung nganti 1250 ° C (2280 ° F).

How can radiant tubes last longer
Nyatane, saben produksi pemanas listrik ...
Do you know all these knowledge about resistance wire?
Kanggo kabel resistensi, kekuwatan ...