Sugeng rawuh ing situs web!

Unsur Pemanasan Bayonet

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Pambuka:
Unsur pemanasan bayonet minangka solusi sing bisa dipercaya lan efisien kanggo aplikasi pemanas listrik. Bayonet nggronjal, menehi akeh tenaga lan serbaguna banget nalika digunakake nganggo tabung sing sumringah.

Unsur-unsur kasebut dirancang khusus kanggo voltase lan input (KW) sing dibutuhake kanggo gawe marem aplikasi. Ana macem-macem konfigurasi sing kasedhiya ing profil gedhe utawa cilik. Pemasangan bisa vertikal utawa horisontal, kanthi distribusi panas kanthi selektif miturut proses sing dibutuhake. Unsur bayonet dirancang kanthi paduan pita lan kepadatan watt kanggo suhu tungku nganti 1800 ° F (980 ° C).

Paduan Unsur Utama:
NiCr 80/20 , Ni / Cr 70/30 lan Fe / Cr / Al.

Suhu Unsur maksimal:
Ni / Cr: 2100 ° F (1150 ° C)
Fe / Cr / Al: 2280 ° F (1250 ° C)

Rating Daya:
Nganti 100 kW / elemen
Tegangan: 24v ~ 380v

Ukuran:
2 nganti 7-3 / 4 ing OD (50.8 nganti 196.85 mm) nganti 20 kaki (7 m) dawa.
Tube OD: 50 ~ 280mm
Digawe kanthi khusus kanggo syarat aplikasi.

Aplikasi: 
Unsur pemanasan Bayonet nggunakake sawetara saka tungku panas lan mesin casting mati nganti bath uyah lan insinerator. Dheweke uga migunani kanggo ngonversi tungku bensin dadi panas listrik.
Bayonet duwe akeh kaluwihan:

Kasar, andal lan serbaguna
Jangkauan listrik lan suhu sing jembar
Kinerja suhu dhuwur sing apik banget
Gampang dipasang lan diganti
Umur layanan dawa ing kabeh suhu
Kompatibel karo tabung sing sumringah
Ngilangi kebutuhan kanggo trafo
Pemasangan horisontal utawa vertikal
Diposaken kanggo nambah umur layanan

Babagan Perusahaan

Kejujuran, komitmen lan kepatuhan, lan kualitas minangka urip minangka dhasar; nggayuh inovasi teknologi lan nggawe merek paduan berkualitas tinggi minangka filosofi bisnis kita. Manut prinsip kasebut, kita prioritas milih wong sing duwe kualitas profesional sing apik kanggo nggawe nilai industri, nuduhake pakurmatan urip, lan mbentuk komunitas sing apik ing jaman anyar.

Pabrik kasebut dununge ing Zona Pengembangan Ekonomi lan Teknologi Xuzhou, zona pangembangan tingkat nasional, kanthi transportasi sing maju kanthi apik. Adohe udakara 3 kilometer saka Stasiun Kereta Api Xuzhou East (stasiun sepur kecepatan tinggi). Dibutuhake 15 menit kanggo tekan Stasiun Kereta Api Berkecepatan Tinggi Bandara Xuzhou Guanyin kanthi rel kanthi kecepatan tinggi lan menyang Beijing-Shanghai udakara 2,5 jam. Sambutan pangguna, eksportir lan adol saka kabeh negara teka kanggo ijolan lan pandhuan, ngrembug babagan produk lan solusi teknis, lan bebarengan ningkatake kemajuan industri!


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk