Sugeng rawuh ing situs web!

Hubungi Kita

TANKII ALLOY (XUZHOU) CO., LTD

Alamat

No.8, Taman Industri Laohuren, Zona Pangembangan Ekonomi Xuzhou, Jiangsu, 221011 China

Telpon

Kantor Telekomunikasi Shanghai:

0086 21 5611 0178

0086 21 6665 0080

Jam

Senen-Jumuah: 8:30 esuk nganti 5:30 sore

Setu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita