Sugeng rawuh ing situs web!

Kawat resistensi nikel murni

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Kawat resistensi nikel murni

Kawat nikel murni duweni ciri kekuatan sing apik ing suhu dhuwur, plastisitas sing apik, konduktivitas termal sing kurang lan resistivitas sing dhuwur.

Wilayah aplikasi

Kawat: Target Sputter, pelet penguapan, koil regulator ing colokan cemlorot mesin diesel; kawat litz kanggo konduksi saiki ing suhu sing dhuwur lan ing lingkungan sing agresif, Bahan pra kanggo manfacturing kawat tipis, Ni wire mesh, Spraying Termal, Lapisan lapisan kanggo proteksi korosi saka alkali; semprotan uyah; uyah lebur lan bahan kimia reduciing; lapisan lapisan kanggo resistensi suhu dhuwur; proteksi korosi ing suhu dhuwur; lapisan lapisan kanggo tembok membran pembangkit listrik

Riwayat pangolahan

Kanggo ngasilake kawat, piring kandel sing digulung panas 6 mm dipotong dadi batang 6 mm. Tongkat kasebut dipasang ing sisih ngarep. Sawise iku kawat mentah bisa diolah kanthi cara sing padha kaya kawat sing digulung panas sing diproduksi dening metalurgi sing nyawiji. manut, kabel kasebut ditarik menyang dimensi sing dipengini liwat gambar adhem lan anil tengah.

Lumahing Rampung

Permukaan kosong / Bare / padhang

Kawat resistensi nikel murni
Sasmita Ni200, Ni201, Ni205
Ukurane kabel : φ0.1-12mm
Fitur Kekuwatan mekanik sing apik, tahan korosi lan kekuatan resistensi panas sing dhuwur. Cocog kanggo nggawe piranti vakum, komponen instrumen elektronik, lan saringan kanggo produksi kimia alkali sing kuat.
Lamaran radio, sumber cahya listrik, pabrik mesin, industri kimia, lan minangka bahan struktural penting ing piranti elektronik vakum.

Komposisi Kimia (Wt.%)

Kelas Nikel

Ni + Co

Cu

Si

Mbak

C

Cr

S

Fe

Mg

Ni201

99.2

.25

.3

.35

.02

.2

.01

.3

-

Ni200

99.0

.25

.3

.35

.15

.2

.01

.3

-

Properti Mekanik

Sasmita

Kahanan

Diameter (mm)

Kekuwatan Tensile

N / mm2, Min

Elongasi,%, Min

Ni200

M

0.03-0.20

373

15

0.21-0.48

343

20

0,50-1,00

314

20

1.05-6.00

294

25

1 / 2Y

0,10-0,50

686-883

-

0,53-1,00

588-785

-

1.05-5.00

490-637

-

Y

0.03-0.09

785-1275

-

0,10-0,50

735-981

-

0,53-1,00

686-883

-

1.05-6.00

539-834

-

Ni201

M

0.03-0.20

422

15

0.21-0.48

392

20

0,50-1,00

373

20

1.05-6.00

343

25

1 / 2Y

0,10-0,50

785-981

-

0,53-1,00

686-834

-

1.05-5.00

539-686

-

Y

0.03-0.09

883-1325

-

0,10-0,50

834-1079

-

0,53-1,00

735-981

-

1.05-6.00

637-883

-

Ukuran lan Toleransi (mm)

Dhiameter

0.025-0.03

> 0,03-0,10

> 0.10-0.40

> 0.40-0.80

> 0.80-1.20

> 1.20-2.00

Toleransi

± 0,0025

± 0,005

± 0,006

± 0,013

± 0,02

± 0,03

Ujar:

1). Kahanan: M = alus.1 / 2Y = 1/2 Hard, Y = Hard

2). Yen sampeyan duwe panjaluk resistivitas, kita uga bakal nyawiji kanggo sampeyan. 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk