Sugeng rawuh ing situs web!

Kabel Manganin

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Katrangan Produk
Manganin Wire yaiku campuran logam tembaga-nikel sing digunakake kanggo aplikasi resistensi listrik lan kontrol. Paduan iki duwe koefisien resistensi suhu sing sithik, lan nawakake resistensi listrik sing seragam sajrone wektu sing suwe. Kajaba iku, padha duwe kekuwatan elektromotif termal (EMF) sing murah banget karo tembaga. Paduan iki nduweni katrampilan sing bisa digunakake kanthi apik, bisa dipasang, uga dilas.

Komposisi kimia

Sasmita Komposisi kimia utama%
Cu Mbak Ni Si

Manganin 47

Ngaso 11-13 2-3 -

Manganin 35

Ngaso 8-10 - 1-2

Manganin 44

Ngaso 11-13 2-5 -

Konstantan

Ngaso 1-2 39-41 -

 

Kabel Resistivitas Volume 、 Lembar lan Pita

Sasmita Resistivitas Volume,
Manganin 47 0,47 ± 0,03
Manganin 35 0,35 ± 0,05
Manganin 44 0,44 ± 0,03
Konstantan 0,48 ± 0,03

 

Resistensi Rata-koefisien suhu Manganin

Kode Suhu sing ditrapake Suhu Tes ℃ Koefisien Suhu resistensi Koefisien suhu resistensi rata-rata
      αx10-6C-1 βx10-6C-2 αx10-6C-1

Manganin 47

Tataran 1

65-45

10、20、40

-3 ~ + 5

-0.7 ~ 0

-

Tataran 2

-5 ~ + 10

Tataran 3

-10 ~ + 20

Manganin 35 Kawat 、 Lembar

10-80

10、40、60

-5 ~ + 10

-0.25 ~ 0

-

Manganin 44 Kawat 、 Lembar

10-80

0 ~ + 40

-0.7 ~ 0

-

Kawat Konstantan 、 Lembar

0-50

20、50

-

-

-40 ~ + 40

 

Tingkat perpanjangan:

Dhiameter

Tingkat Elongation (Lo = 200mm),%

0.05

6

> 0,05 ~ 0,10

8

> 0,1 ~ 0,50

12

0,50

15

Tingkat EMF termal kanggo tembaga

Sasmita

Range suhu Rata-rata tarif EMF termal kanggo tembaga

Manganin 47

0 ~ 100

1

Manganin 35

0 ~ 100

2

Manganin 44

0 ~ 100

2

Konstantan

0 ~ 100

45

Cathetan: Tingkat EMF termal kanggo tembaga minangka nilai absolut.

Bobot net saben spool

Dia. (Mm)

(g)

Dia. (Mm)

(g)

0,02 ~ 0,025

5

> 0,28 ~ 0,45

300

> 0,025 ~ 0,03

10

> 0.45 ~ 0.63

400

> 0,03 ~ 0,04

15

> 0.63 ~ 0.75

700

> 0,04 ~ 0,06

30

> 0,75 ~ 1,18

1200

> 0,06 ~ 0,08

60

> 1.18 ~ 2.50

2000

> 0,08 ~ 0,15

80

2,50

3000

> 0,15 ~ 0,28

150

 

 

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk