Sugeng rawuh ing situs web!

Kawat Paduan Nikel Tembaga

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

 

Katrangan Produk
Paduan Tembaga Nickel (CuNi) minangka bahan resistensi medium nganti kurang biasane digunakake ing aplikasi kanthi suhu operasi maksimal nganti 400 ° C (750 ° F).

 

Kanthi koefisien suhu rendah resistensi listrik, resistensi, lan mula kinerja, konsisten preduli saka suhu. Paduan Tembaga Nikel kanthi mekanik duwe kemuluran sing apik, gampang dipasang lan dipasang, uga tahan korosi sing luar biasa. Paduan iki biasane digunakake ing aplikasi saiki sing mbutuhake tliti sing luwih dhuwur.

 

Resistivitas kawat paduan tahan panas tembaga-basa kurang, tahan tahan karat sing apik, properti las lan properti sing pas kanggo mesin, cocog kanggo relay kakehan termal, pemutus sirkuit voltase kurang, lan peralatan listrik voltase liyane lan peralatan rumah tangga lan peralatan listrik liyane elemen pemanas manufaktur, lan minangka bahan penting ing produksi kabel pemanas.

Kode Resistivitas Temperatur Pakaryan Ma Temp.Coeffi. Saka Resistensi EMF Against Copper (0 ~ 100 ℃) Komposisi Kimia (%) Teknik Mesin, Properti
Mbak Ni Cu Kekuwatan tarik (N / mm2) Elongation% (Kurang saka)
Diameter < = 1.0mm Diameter > = 1.0mm
NC003 CuNi1 0,03 200 100 -8 - 1 Ngaso 210 18 25
NC005 CuNi2 0,05 200 < 120 -12 - 2 Ngaso 220 18 25
NC010 CuNi6 0,10 220 < 60 -18 - 6 Ngaso 250 18 25
NC012 CuNi8 0,12 250 < 57 -22 - 8 Ngaso 270 18 25
NC015 CuNi10 0,15 250 < 50 -25 - 10 Ngaso 290 20 25
NC020 CuNi14 0,20 250 < 38 -28 0,3 14.2 Ngaso 310 20 25
NC025 CuNi19 0,25 300 < 25 -32 0,5 19 Ngaso 340 20 25
NC030 CuNi23 0,30 300 16 -34 0,5 23 Ngaso 350 20 25
NC035 CuNi30 0,35 300 10 -37 1.0 30 Ngaso 400 20 25
NC040 CuNi34 0,40 350 0 -39 1.0 34 Ngaso 400 20 25
NC050 CuNi44 0,50 400 -6 -43 1.0 34 Ngaso 420 20 25
Paduan Jeneng DN-Dagang Bahan-Ora UNS-Ora. Spesifikasi ASTM Spesifikasi DIN
CuNi1 CuNi1        
CuNi2 CuNi2 2.0802 C70200 ASTM B267 DIN 17471
CuNi6 CuNi6 2.0807 C70500 ASTM B267 DIN 17471
CuNi10 CuNi10 2.0811 C70700 ASTM B267 DIN 17471
CuNi10Fe1Mn CuNi10Fe1Mn (2.0872) / (CW352H) C70600 ASTM B151  
CuNi15 CuNi15        
CuNi23Mn CuNi23Mn 2.0881 C71100 ASTM B267 DIN 17471
CuNi30Mn CuNi30Mn 2.0890      
CuNi30Mn1Fe CuNi30Mn1Fe (2.0882) / (CW354H) C71500 ASTM B151  
CuNi44Mn1 Vernicon 2.0842     DIN 17471

294: Jeneng Umum:

Alloy294, Cuprothal294, Nico, MWS-294, Cupron, Copel, Alloy45, Cu-Ni102, Cu-Ni44, Cuprothal, Cupron, Copel, Neutrology, Advance, Konstantan

A30: Jeneng Umum: 
Alloy 30, MWS-30, Cuprothal 5, Cu-Ni 23, Alloy 260, Cuprothal 30 HAI-30, Cu-Ni2, Alloy 230, Alloy Nickel 30

A90: Jeneng Umum: 
Alloy 95, 90 Alloy, MWS-90, Cu-Ni 10, Cuprothal 15, Cu-Ni 10, Alloy 320 Alloy 90, Alloy 290, # 95 Alloy, Cuprothal 90, HAI-90, Alloy 260, Nickel Alloy 90

A180: Jeneng Umum: 
Alloy 180, 180 Alloy, MWS-180, Cuprothal 30, Midohm, Cu-Ni 23, Nickel Alloy 180


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk