Sugeng rawuh ing situs web!

Wesi Perlawanan Aluminium Chrome

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Paduan Besi Chrome Aluminium (FeCrAl) minangka bahan tahan dhuwur sing biasane digunakake ing aplikasi kanthi suhu operasi maksimal nganti 1.400 ° C (2.550 ° F).

Paduan Ferritic iki dikenal duwe kemampuan mbukak permukaan sing luwih dhuwur, resistivitas sing luwih dhuwur lan kepadatan luwih murah tinimbang alternatif Nickel Chrome (NiCr) sing bisa dadi bahan kurang ing aplikasi lan penghematan bobot. Suhu operasi maksimum sing luwih dhuwur uga bisa nyebabake umur elemen luwih dawa. Paduan Besi Chrome Aluminium dadi Aluminium Oksida Oksida abu-abu (Al2O3) kanthi suhu luwih saka 1.000 ° C (1.832 ° F) sing nambah resistansi korosi uga minangka insulator listrik. Formasi oksida dianggep minangka insulasi mandhiri lan nglindhungi saka sirkuit cekak yen ana kontak logam karo logam. Paduan Besi Chrome Aluminium duwe kekuatan mekanik sing luwih murah yen dibandhingake karo bahan Nickel Chrome uga kekuatan creep sing luwih murah.

Spesifikasi Jenis Babak Gambar Dingin kabel panas

Diameter (mm)

Toleransi (mm)

Diameter (mm)

Toleransi (mm)

0,03-0,05

± 0,005

> 0,50-1,00

± 0,02

> 0,05-0,10

± 0,006

> 1.00-3.00

± 0,03

> 0.10-0.20

± 0,008

> 3.00-6.00

± 0,04

> 0.20-0.30

± 0,010

> 6.00-8.00

± 0,05

> 0.30-0.50

± 0,015

> 8.00-12.0

± 0,4


Spesifikasi Jinis Strip-Cold Drawing 
kabel panas

Kandel (mm)

Toleransi (mm)

Jembar (mm)

Toleransi (mm)

0,05-0,10

± 0,010

5.00-10.0

± 0,2

> 0.10-0.20

± 0,015

> 10.0-20.0

± 0,2

> 0.20-0.50

± 0,020

> 20.0-30.0

± 0,2

> 0,50-1,00

± 0,030

> 30.0-50.0

± 0,3

> 1.00-1.80

± 0,040

> 50.0-90.0

± 0,3

> 1.80-2.50

± 0,050

> 90.0-120.0

± 0,5

> 2.50-3.50

± 0,060

> 120.0-250.0

± 0,6

 

Jinis paduan

Dhiameter
(mm)

Resistivitas
(μΩm) (20 ° C)

Tensil
Kekuwatan
(N / mm²)

Elongation (%)

Mlengkung
Kaping

Maks. Terus-terusan
Layanan
Suhu (° C)

Urip Makarya
(jam)

1Cr13Al4

0,03-12,0

1,25 ± 0,08

588-735

> 16

> 6

950

> 10000

0Cr15Al5

1,25 ± 0,08

588-735

> 16

> 6

1000

> 10000

0Cr25Al5

1,42 ± 0,07

634-784

> 12

> 5

1300

> 8000

0Cr23Al5

1,35 ± 0,06

634-784

> 12

> 5

1250

> 8000

0Cr21Al6

1,42 ± 0,07

634-784

> 12

> 5

1300

> 8000

1Cr20Al3

1,23 ± 0,06

634-784

> 12

> 5

1100

> 8000

0Cr21Al6Nb

1,45 ± 0,07

634-784

> 12

> 5

1350

> 8000

0Cr27Al7Mo2

0,03-12,0

1,53 ± 0,07

686-784

> 12

> 5

1400

> 8000


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk