Sugeng rawuh ing situs web!

Paduan Resiko Nikel Chrome

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Nichrome, uga dikenal minangka krom nikel, yaiku campuran sing digawe kanthi nyampur nikel, kromium lan, sok-sok, wesi. Paling misuwur amarga resistensi panas, uga resistensi korosi lan oksidasi, paduan kasebut migunani banget kanggo sawetara aplikasi. Saka manufaktur industri nganti karya hobi, nichrome kanthi bentuk kawat ana ing macem-macem produk komersial, kerajinan tangan lan alat. Uga nemokake aplikasi ing setelan khusus.

Kawat Nichrome minangka campuran sing digawe saka nikel lan kromium. Nolak panas lan oksidasi lan dadi elemen pemanas ing produk kayata toasters lan pengering rambut. Hobi nggunakake kawat nichrome ing patung keramik lan nggawe kaca. Kawat kasebut uga bisa ditemokake ing laboratorium, konstruksi lan elektronik khusus.

Amarga kawat nichrome tahan banget karo listrik, mula migunani banget minangka elemen pemanas ing produk komersial lan alat ing omah. Toasters lan pengering rambut nggunakake gulungan kawat nichrome kanggo nggawe panas sing akeh, kayata oven roti panggang lan pemanas panyimpenan. Tungku industri uga nggunakake kabel nichrome kanggo dienggo. Dawa kabel nichrome uga bisa digunakake kanggo nggawe pemotong kawat panas, sing bisa digunakake ing omah utawa ing industri kanggo ngethok lan mbentuk umpluk lan plastik tartamtu.

Kawat Nichrome digawe saka paduan non-magnetik sing kasusun utamane saka nikel, kromium, lan zat besi. Nichrome ditondoi resistivitas dhuwur lan resistensi oksidasi sing apik. Kawat Nichrome uga nduweni kemuluran sing apik sawise digunakake lan stabilitas sing apik banget.

Nomer sing ana sawise jinis kawat Nichrome nuduhake persentase nikel ing paduan. Contone, "Nichrome 60" duwe komposisi kira-kira 60% Nikel.

Aplikasi kanggo kawat Nichrome kalebu elemen pemanas pengering rambut, lapisan panas, lan dhukungan keramik ing kiln.

Jinis paduan

Dhiameter
(mm)

Resistivitas
(μΩm) (20 ° C)

Tensil
Kekuwatan
(N / mm²)

Elongation (%)

Mlengkung
Kaping

Maks. Terus-terusan
Layanan
Suhu (° C)

Urip Makarya
(jam)

Cr20Ni80

<0,50

1,09 ± 0,05

850-950

> 20

> 9

1200

> 20000

0.50-3.0

1,13 ± 0,05

850-950

> 20

> 9

1200

> 20000

> 3.0

1,14 ± 0,05

850-950

> 20

> 9

1200

> 20000

Cr30Ni70

<0,50

1,18 ± 0,05

850-950

> 20

> 9

1250

> 20000

≥0,50

1,20 ± 0,05

850-950

> 20

> 9

1250

> 20000

Cr15Ni60

<0,50

1,12 ± 0,05

850-950

> 20

> 9

1125

> 20000

≥0,50

1,15 ± 0,05

850-950

> 20

> 9

1125

> 20000

Cr20Ni35

<0,50

1,04 ± 0,05

850-950

> 20

> 9

1100

> 18000

≥0,50

1,06 ± 0,05

850-950

> 20

> 9

1100

> 18000


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk