Sugeng rawuh ing situs web!

Kepiye tabung sing sumringah bisa tahan maneh

ffefewww

Nyatane, saben produk pemanas listrik duwe umur layanan. Sawetara produk pemanas listrik bisa nganti luwih saka 10 taun. Nanging, yen tabung sing sumringah digunakake lan dikelola kanthi bener, tabung sing sumringah luwih awet tinimbang sing biasa. Ayo Xiao Zhou ngenalake sampeyan. , Cara nggawe tabung sing sumringah dadi luwih awet.

Dilarang kakehan panggunaan tabung sing sumringah kanggo wektu sing suwe. Saben tabung sing sumringah duwe watesan panggunaan. Yen ngluwihi kisaran, biasane ora bakal awet.

Nalika suhu tungku 400 derajat, elinga aja adhem kanthi cepet;

Aja ndemek tabung sing sumringah nalika mbukak lan mbongkar.

Nalika tungku tabung sing sumringah bisa digunakake, kudu digatekake manawa lampu lalu lintas ing panel kontrol normal, amarga lampu lalu lintas kudu diijolke sajrone wektu sajrone ngreksa panas, supaya ora ngobong tabung sing sumringah amarga gagal ngalih kontrol.

Bubar, tim kita wis sukses nggawe TANKII APM. Iki minangka bubuk metalurgi canggih, dispersi sing kuat, paduan FeCrAl ferit sing digunakake ing suhu tabung nganti 1250 ° C (2280 ° F).

Tabung TANKII APM duwe stabilitas bentuk sing apik ing suhu dhuwur. TANKII APM minangka oksida lumahing non-skala sing apik, sing menehi perlindungan apik ing lingkungan tungku, kayata Oksidasi, gas sulphurous lan carbonaceous, uga deposit karbon, awu, lan liya-liyane. Gabungan sifat oksidasi sing apik lan formstabilitas nggawe campuran unik.

Aplikasi umum kanggo TANKII APM yaiku tabung sing sumringah ing tungku listrik utawa tungku gas kayata tungku galvanis terus, tungku pembakaran segel, tungku tungku lan tungku dosis ing aluminium, seng, industri timbal, tabung perlindungan thermocouple, muffle tungku kanggo aplikasi sinter.

Kita bisa nyuplai APM kanthi bentuk kabel lan tabung. Sugeng rawuh ing urutan utawa priksaan.


Wektu kiriman: Okt-30-2020